vrijdag 13 mei 2011

Blogger de hele dag uit de lucht! Wat een drama.

Zwaar frustrerend: Blogger deed het niet!. Ik was gisteren heel streng voor mijzelf: eerst het huishoudelijke werk (veel strijken, wassen, poetsen) en daarna pas een blogpost schrijven. Met moeite heb ik mij daar aan gehouden. ’s Middags had een van mijn kids computerbeurt (2 uurtjes vrijspel) en ’s avonds moest er huiswerk mee gemaakt worden (tuurlijk). Pas na 22.00 kon ik aan de slag, deed dat ding het niet. Je kon wel je blog lezen, maar geen post maken. Ik kan er heel slecht tegen als ik iets niet zelf in de hand heb (controlefreak?), je merkt ook wel hoe verwend je bent met een altijd actieve computer. Ik voelde mij echt onthand, onrustig. (verslaafd?) Vol goede moed ging ik vanochtend weer zitten: zelfde verhaal. Ik ben toen maar de post gaan schrijven in Word. Het schrijven kost de meeste tijd en nu is het rustig (kids op school, man op reis) en ik kan het later overzetten in Blogger.
 PS. pas 's avonds kon ik er weer in, 1 1/2 dag later dan ik van plan was!
PS2. recensie vingerdunschiller voeg ik nog bij. Het is nu al te donker voor foto's
 PS3. Toch maar nooit meer voorbereiden in Word. Het kost mij uren om de layout aantepassen aan de breedte van mijn blog. Moet vast kunnen, maar niet door mij!

1 opmerking:

  1. Frustrerend was dat he! Was ook van plan een blog te schrijven, maar kwam er al snel achter dat Blogger uit de lucht was... Nou ja, deze week maar een stukje schrijven (want ik baalde zo, dat ik het niet in Word of zo ben gaan schrijven, grinnik).

    BeantwoordenVerwijderen