vrijdag 27 juli 2012

Arrivederci !!!!!!


Morgen is het eindelijk zover: we gaan naar Toscane!
Langzaam kwam de datum dichterbij en nu is het nog maar 1 nachtje slapen.
Ik had mij echt voorgenomen een nette blog te schrijven met foto's en recept, maar dat gaat het echt niet meer worden, ♫ nog zoveel te doen ♫......
Ik ben al dagen/weken aan het voorbereiden want terwijl wij weg zijn komt mijn broer met gezin in ons huis. Dit betekent voor mij poetsen/poetsen/poetsen!
Ik hoop dat mijn schoonzus dit niet leest want ze heeft echt gezegd dat ik niets hoefde te doen en zó durft ze nooit meer een uitnodiging aan te nemen, maar je wilt niet weten wat ik allemaal gepoetst heb.
Normaal, als wij visite krijgen, ruimen wij natuurlijk ook op, maar nu komen ze in het hele huis! Ik kan nergens mijn troep verstoppen.
Toch is het ook wel goed, we hebben allemaal kleine achterstallige karweitjes afgemaakt, gordijntje hier, nieuw lampje daar, we hebben zelfs na jaren tobben een nieuw bed gekocht! Zo'n grote actie 1x per jaar kan geen kwaad, misschien moet ik volgend jaar maar meedoen met een huizenruil, wel internationaal natuurlijk, Hawaii of zo!
Het vervelende van poetsen (nu vind ik dat altijd vervelend, ik ben sowieso een slechte huisvrouw) is ook dat het geen zin heeft om weken vt voren te beginnen want de volgende dag is het weer vies met 4 kids. Dus heb ik alles pas ècht gisteren en vandaag ,met morgen het laatste restje.
Ook heb ik ongeveer bijna alle in huis aanwezige kleren gewassen en gestreken (het mooie weer kwam als geroepen anders had ik nooit 3 wassen op een dag droog gekregen)
Mijn actielijstje is bijna helemaal afgestreept, maar zelf heb ik nog geen hemd ingepakt (24.00 uur), of kookboeken, of scherpe mesjes (moeten echt mee!).
Gelukkig pakken de kids zelf in (ik doe een na-check), we mogen van papaaa ongeveer maar 2 t-shirts p.p mee dus bij de dames zal ik misschien wat moeten gaan skippen.
De target is 10.00 uur (met waarschijnlijk diverse Drentse kwartiertjes). De auto zal goed vol zitten met 6 man en bagage, gelukkig hoeft er geen tent/slaapspullen mee.
We gaan in 1x rijden met meerdere lange rustpauzes. Als we 's nachts rijden kunnen de kids tenminste nog een deel vd 16 uur slapen! Ik zal ook stukjes rijden, maar niet in Italië, ik hou van gedisciplineerde weggebruikers.
Ik weet niet of ik kans/tijd heb om te bloggen, hoewel de inspiratie natuurlijk voor het opscheppen zal zijn. Aangezien de kids alleen minimaal mogen nintendo'en en mobielen, kan ik natuurlijk niet uitgebreid gaan zitten computeren (en misschien hebben we niet eens internet-bereik in ons afgelegen oord)
We zullen zien, ik wou dat we er al waren!!!!!!

Arrivederci

5 opmerkingen:

 1. Dag Gerry,
  wat weer een heerlijk herkenbare blog! Geniet van de vakantie, wij hebben nog 48 uur te gaan voor we vertrekken. De strijk staat al een week te wachten, gister heb ik van 8 tot 8 gewerkt om alles daar klaar te hebben en nu ga ik mijn to do lijstje maken, en twee of vier kids maakt ook niet uit vrees ik. Wij vertrekken zo ochtend naar Duinkerken voor de overtocht naar GB. Fijne vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé Stef, ik kom net uit een wakker-word badje. Toevallig kijk ik net en zie jouw reactie! Heel veel plezier in GB (Olympische spelen? grapje) Gr. en tot snel, Gerry

   Verwijderen
  2. wel vlak in de buurt, heel gevaarlijk met vallende kliffen;-) We gaan richting Eastborne/ Brighton. We zullen misschien nog een zeilwedstrijdje van afstand kunnen bewonderen, voor de rest niet veel dan is het vakantiegeld met 2 dagen op :( we gaan nog wel een dagje Londen doen met de trein is de bedoeling. Spreek je weer. Groetjes Stef

   Verwijderen
 2. Ha ha ha, herkenbaar. Mijn moeder komt tijdens vakanties vaak in ons huis en dat is voor mij ook altijd reden even extra te poetsen en de kasten op te ruimen. Niet nodig, maar wel heel lekker thuiskomen na de vakantie. Heel veel plezier in Toscane.

  BeantwoordenVerwijderen