woensdag 16 mei 2012

Paris, je t'aime!!!!!!!


Het is al laat, maar nog snel even een mini-blogje. Ik had eerst nog willen bloggen over moederdag/verjaardagsweekend, maar er kwam weer niets van en nu komt er eerst iets leuks voorbij: we gaan een paar daagjes naar Parijs! Kamperen.
We wilden dit eigenlijk al in de Meivakantie, maar werden afgeschrikt door het weer. Nu zijn de voorspellingen ook niet formidable (zondag 9 mm regen), maar we gaan er toch maar voor.
Desnoods maar een extra museum in!
Ik heb er zin in (bij de kids eigenlijk alleen de dames, vooral vanwege de shoppotentie). Zin in een portie douce France.
We plannen in Bois de Boulogne te gaan kamperen, maar hebben niet gereserveerd.
De recensies zijn niet echt geweldig (vooral het sanitair), maar de camping is wel net overgenomen door een grote organisatie dus ik hoop op verbeteringen. Anders worden we maar een beetje clochards.
Het is nu bijna 23.30 en ik heb nog niets gepakt, het gaat weer als vanouds. Hopelijk kunnen we morgen toch een beetje op tijd vertrekken. We gooien het minimale in de auto (geen stoelen/kookspullen) want anders kunnen we er zelf niet meer bij.
Vive la France!

Laatste nieuws, donderdag, 11.30 uur, we gaan NIET naar Parijs!!!!
De weersvoorspelling is weer dramatisch gewijzigd. zaterdag èn zondag 9 mm regen. Ik zit al vanaf 09.00 uur achter de computer op zoek naar een betaalbaar fatsoenlijk hotelletje voor 6.
Toch willen we eigenlijk kamperen en een hotel is eigenlijk alleen leuk als je pal in Parijs zelf zit (ipv bij het vliegveld ofzo.) We willen best geld uitgeven, maar dan moet het wel leuk zijn, lekker slenteren in het zonnetje, terrasje pikken etc. Nu kost het nog steeds veel, maar je krijgt veel minder. We proberen het nu uit te stellen naar Pinksteren. Wel sneu voor de kids die soms erg leuke dingen hebben laten lopen omdat wij naar Parijs zouden gaan. Het kost mij wel even tijd om mij hier over heen te zetten. Ik ben niet zo gezellig vandaag vrees ik.

2 opmerkingen:

  1. Wat jammer van de Parijs plannen, wel heel herkenbaar. Zo zaten wij in de meivakantie. Bedoeling Cote d'azur maar beland in Wolfheze. Allemaal vanwege weeronline.nl het weer voorspellen kunnen ze nog steeds niet zelfs geen dag van tevoren. Ik wilde ook nog even zeggen dat je high tea er super uitziet. Vooral die citroentaartjes zien er overheerlijk uit. Ik heb bij jullie een pot lemoncurd gekocht want dat ziet er zo lekker uit en ik ben gek op citroen, maar ik heb geen idee hoe ik het kan gebruiken....ideetje? Groetjes Danielle (zo, een heel verhaal zonder dat mijn iPad uitvalt)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, ik heb zelf eigenlijk nooit lemoncurd gegeten, maar ik denk dat je het als pudding moet zien. Het kan dus in een taartbakje (zoals ik deed) of bij een dessert met vruchten. Nog 83 ideetjes:
      http://www.smulweb.nl/zoeken/?type=recepten&query=curd+lemon

      Verwijderen