vrijdag 22 november 2019

Exit Bloglovin

Even administratieve melding tussendoor:

IK STOP MET


Dit is een online platform waar lezers heel gemakkelijk meerdere blogs kunnen volgen.
Met 2 accounts (geen idee hoe) heb ik 300 volgers, maar de afgelopen jaren zijn mijn nieuwe volgers voornamelijk 'sexy russians'.
Geen idee of dat echte accounts zijn, of mijn blog gebruikt wordt voor illegale doorsluisactiviteiten, maar ik ben het zat.
Heb hierover wel eens contact gehad met Bloglovin', maar zij kunnen geen lezers blokkeren.
Eerst heette iedereen Natascha2011 of Katja 213 ofzo, maar nu verschuilen ze zich achter Angelsaksische namen als Jane Lupton/Joe Osman, hun profiel geeft echter duidelijk emailadres met sexy en een landnaam.
Dit beneemt mij het plezier van het bloggen, hier wil ik niet aan meewerken.
Het spijt mij voor alle echte volgers (waar ik eigenlijk ook nooit iets van hoor), maar als je mijn blog wilt lezen kan dit gewoon via www.gewoonlekkergewoon.nl

Hopelijk tot lees,

Gerry

7 opmerkingen:

 1. Eigenlijk kan iedereen zo maar je blog blijven lezen via bloglovin, hoor. Ik heb jaren geleden ook een bericht geschreven over het platform. Je kan je eigen account daar verwijderen, maar je blog kan er nog altijd gelezen worden via hen... Jammergenoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meen je dat? Ik heb m nu nog niet verwijderd omdat ik wilde dat lezers dit berichtje nog kunnen lezen..
   Ga er binnenkort achteraan, wil er echt uit!
   Bedankt voor je reactie, Gerry

   Verwijderen
 2. Hier exact hetzelfde probleem. Helaas ben ik er nog niet achter hoe ik mijn gewone volgers kan behouden terwijl ik de anderen eruit kan gooien. Ik heb het idee dat alle spam op mijn blog ook via deze groep mensen erop komt en kijk nu elke dag mijn reacties na om te voorkomen dat er allerlei wazige berichten op komen te staan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoihoi, excuses voor mijn late reactie, niet mijn grootste kwaliteit...
   Ben er ook nog steeds niet uit, verwijderde heel blond eerst mijn eigen account. Hielp natuurlijk niets en kon ik ook niet meer zelf kijken.... Work in progress.

   Verwijderen
 3. Ik heb dat ook, tegenwoordig komen er elke dag zo'n volgers bij. Maar ik gebruik bloglovin wel ook zelf om andere blogs te lezen en te volgen en wat Sofie zegt klopt ook: iedereen kan zich via bloglovin' blijven abonneren op je blog. Dus ik ga er mee door. Maar ik zou wel graag hebben dat die volgers verwijderd kunnen worden en ik zou ook graag willen weten dat de bedoeling is van die volgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoihoi, bedankt voor je reactie. Nu pas die van mij (sorry).
  Heb mijn feed op klein gezet in blogspot, nu komt tenminste niet mijn hele bericht meer op Bloglovin te staan. Mijn pagina ziet er daardoor wel minder mooi uit, de foto is gehalveerd.
  Heb al meerdere berichten naar Bloglovin' gestuurd. Behalve een automatische reactie dat het enige tijd kon duren dat ze er op terugkwamen, niets meer gehoord!
  Laatste tijd geen nieuwe accounts meer bespeurd, maar mijn blog is ook niet verwijderd!

  BeantwoordenVerwijderen