donderdag 20 oktober 2011

Om op te (vr)eten!!!!!

vreselijk onflatteuze foto
Bijna alle 11+ dames houden van tutten en make-up. In ieder geval die van mij. Meerdere vriendinnetjes verzamelen en dan allemaal een maskertje opbrengen. Ik heb geloof ik 1x in mijn leven een maskertje opgehad en het was zeker niet onplezierig. Het was zo'n peel-off soort. Na opdroging kon ik het als een vel van mijn gezicht trekken. Ik voelde mij als een slang die uit een oude huid kruipt, best verjongend gevoel. 
Dochter Sacha had gisteren een maskertje over van zo'n feestje en wilde die graag met mij delen. Om haar te plezieren (ik ben niet zo'n tuttel) onderging ik haar gesmeer.

Wat heeft dit allemaal te maken met een etensblog?
Het was een chocolade-modder-masker. Uiteraard heb ik het niet geproefd, maar het rook zeker echt naar chocolade. Verhoogt de feestvreugde direct.
Het belooft je huid diep te reinigen en te voeden. Bevat oa. echte cacaoboter.

We stuurden een foto naar mijn man die in het buitenland zit, hij dacht dat de Sint al in het land was.
Dit moddermasker droogt helemaal stijf op en voelt dus echt als schild. Toen mij dat benauwde heb ik met veel water alles weer afgespoeld. Mijn huid voelde best zacht. In de spiegel zag ik echter nog steeds het bekende gezicht (en rimpels). Nu we toch bezig waren ook nog maar een proefmonstertje nachtcreme opgesmeerd (gebruik ik nooit) en vol verwachting ging ik veel te laat naar bed.
Zou 100 jaar slapen de truc zijn?


PS. Vanavond 20 oktober 20111: BBC 2, 21.00 : The great British Bake off revisited!!! De deelnemers van vorig jaar worden met een bezoekje vereerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten