tag:blogger.com,1999:blog-5555664862861389703.post6011383939873334032..comments2024-01-14T13:09:40.216+01:00Comments on GEWOON LEKKER GEWOON: Pittig visjeGerryhttp://www.blogger.com/profile/03758034171036726915noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5555664862861389703.post-17131904743079496372017-01-27T15:35:11.994+01:002017-01-27T15:35:11.994+01:00Hoi Nell, ik vind de combi erg smakelijk. Misschie...Hoi Nell, ik vind de combi erg smakelijk. Misschien niet authentiek pepesan, maar ook zeker erg lekker en een extra smaaklaagje. Wel zo gemakkelijk omdat je vt voren de graten kunt verwijderen!Gerryhttps://www.blogger.com/profile/03758034171036726915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5555664862861389703.post-84393886491342004292017-01-26T19:16:45.128+01:002017-01-26T19:16:45.128+01:00Ik maak het graag: pepesan. En ook best heet. Maar...Ik maak het graag: pepesan. En ook best heet. Maar altijd van verse makreel. Ik wist niet dat het ook kon van gerookte makreel. Overheerst de rooksmaak dan niet?Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.com