tag:blogger.com,1999:blog-5555664862861389703.post1383484641095509976..comments2024-01-14T13:09:40.216+01:00Comments on GEWOON LEKKER GEWOON: Oet Grunnen.Gerryhttp://www.blogger.com/profile/03758034171036726915noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5555664862861389703.post-59829323650601344512019-09-26T15:14:10.876+02:002019-09-26T15:14:10.876+02:00Excuses voor mijn late reactie, zit een beetje in ...Excuses voor mijn late reactie, zit een beetje in een blogdip. Fijn dat je ze ook zo lekker vindt, heb onlangs nog een maaltijd bij mijn ouders in de tuin geplukt, nu nog even zin maken. Begreep dat mijn moeder de spek alvast opzet met het water zodat het kookwater al extra lekker spekkig smaakt. Goede tip vd azijn! Gr, GerryGerryhttps://www.blogger.com/profile/03758034171036726915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5555664862861389703.post-75727040072281535732019-09-11T15:54:24.049+02:002019-09-11T15:54:24.049+02:00Dat eet ik vanavond! :-D Als geboren Grunnense noe...Dat eet ik vanavond! :-D Als geboren Grunnense noem ik ze ook Dikke Bonen, en ik ben elk jaar helemaal blij als ik ze weer zie liggen bij de Turkse groenteboer hier in Emmen (Anavatan market)! Want ja, als je ze zoekt: daar zijn ze iedere herfst volop te vinden, en helemaal niet zo duur! :-) Om het helemaal ouderwets lekker te maken hoort er nog een drupje azijn doorheen ;-)Aragoghttps://www.blogger.com/profile/15982868443128176922noreply@blogger.com