zondag 21 december 2014

Soon it will be Christmas day...

 
Redelijk relaxte aanloop naar de Kerst.
Gisteren lekker gewerkt, ik hou van een beetje drukte.
Vandaag relaxed actief geweest, de auto (voor de zoveelste keer) naar de garage gebracht en samen teruggelopen (toch 5 km).
Daarom mocht ik van mijzelf Mary Berry's Christmas favourites kijken terwijl mijn husband onze eigen familie-favoriet maakte: rollade met DE saus.
Ooit opgepikt in zijn studentenhuis, ieder jaar in aanloop naar de Kerst het meest bezochte recept van mijn blog. (alleen vandaag > 80!!!)
Blijkbaar eten veel mensen rollade met Kerst.

gerry gewoon
 
hoe maak je saus bij een rollade  uit de oven
 
kerstrecept rollade
 
koude rollade met saus
 
lekkere saus voor bij varkensrollade
 
notentapenade
 
saus bij rollade
 
saus bij runderrollade
 
saus voor bij varkensrollade
 
saus voor varkens rolade

(overzichtje 21/12/14 zoektermen)
 
Lang geleden heb ik er al over geblogd, maar door een domme move van mij is de foto definitief verwijderd.
Beetje gênant nu het zo vaak bekeken wordt, hoogste tijd dus voor een nieuwe foto (wij eten het wel op!)
Toen de rollade eenmaal klaar was werd het al wel een beetje schemerig. Uiteindelijk de foto gemaakt onder de afzuigkap, ik vind het net een soort Middeleeuws tafereeltje geworden.(schaduwen enzo.)
Vervolgens nog een experimenteel glutenvrij brood gebakken (hè hè Joke) waar ik nog wel even verder aan moet sleutelen.
Behalve de boontjes en de rijst voor bij de rollade flanste ik ook nog een trifle in elkaar (restantverwerking voor de cranberrycake vd kerstmarkt).
Ons avondeten zag er goed uit!
Blog over rollade met DE saus: HIER


De afgelopen tijd draai ik een medly van allemaal Ave Maria's, gewoon 20 versies achterelkaar. Zo kom ik echt in de kerstmood!!!!!!

 
OOK erg mooi: 'Soon it will be Christmas'